babagan awake dhewe

Shanghai Sky Hammer Tools Co., Ltd. iki diadegaké ing Januari 2016 lan diadegaké déning integrasi saka pabrik produksi Pethel, pabrik produksi kothak piranti kothak aluminium, pemisahan alat EVA alat lining pabrik produksi, Sockets, dicokot & Allen alat hardware karusakan Déwan lan alat pabrik packaging .
Kita goal: kualitas dhuwur, efficiency dhuwur lan kurang rega.

TCF-007A

TCF-007A

TCF-007A

TCA-008A-119

TCA-008A-119

TCA-008A-119

TCB-002A-482

TCB-002A-482

TCB-002A-482

70 Pcs 1/2”Dr. &1/4″

70 Pcs 1/2”Dr. &1/4″

70 Pcs 1/2”Dr. &1/4″
Tampilan Online Chat!