tentang Kami

Shanghai Langit Hammer Pakakas Co., Ltd. didirikan dina Januari 2016 sarta diadegkeun ku integrasi pabrik produksi palu, pabrik produksi musieum kotak aluminium, partisi alat Eva alat pinding pabrik produksi, sockets, bit & Allen alat hardware rengkuh assembly tur alat pabrik bungkusan .
Tujuanana kami: kualitas luhur, efisiensi tinggi na harga saeutik.

TCA-008A-119

TCA-008A-119

TCA-008A-119

TCB-002A-482

TCB-002A-482

TCB-002A-482

70 Pcs 1/2”Dr. &1/4″

70 Pcs 1/2”Dr. &1/4″

70 Pcs 1/2”Dr. &1/4″
WhatsApp Online Chat!